Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، آرش گوهری با بیان اینکه میزان بالای نوفه‌های لرزه‌ای ناشی از فعالیت‌های انسانی در شهر تهران، امکان ثبت خرد لرزه‌های گسل‌ها را دشوار ساخته و از این رو احتمال عدم ثبت فعالیت لرزه‌ای برخی از گسل‌های موجود در شهر تهران به دلیل فقدان شبکه متراکم لرزه‌نگاری و سطح نوفه بالا وجود دارد، گفت: با توجه به وسعت و اهمیت کلانشهر تهران و همچنین توسعه روزافزون آن، بررسی رفتار گسل‌های شناخته شده بزرگ و تاریخچه زمین لرزه‌های اتفاق افتاده در این شهر یک ضرورت محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز مطالعات ژئوتکنیک و مقاومت مصالح شهرداری تهران با بیان اینکه بررسی داده‌های ثبت شده در مرکز لرزه نگاری کشوری مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و همچنین شبکه لرزه نگاری سازمان مدیریت بحران شهر تهران بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۵، نشان از فعالیت‌های لرزه‌ای گسل‌های درون شهر تهران دارد، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری پایتخت با هدف رفع دغدغه‌های موجود در حوزه پایش گسل‌ها و نیز با توجه به اهمیت پایش لرزه خیزی اقدام به تأمین و نصب مجموعه‌های لرزه نگاری درون چاهی کرده است.

وی در ادامه افزود: بر همین اساس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اقدام به خرید شش مجموعه حس‌گر لرزه‌نگاری درون چاهی (یک دستگاه حسگر برای عمق ۱۰۰ متری و ۵ دستگاه حسگر برای عمق ۵۰ متری) کرد و حفاری گمانه‌های موردنیاز برای نصب و راه اندازی این تجهیزات با همکاری مرکز مطالعات ژئوتکنیک و مقاومت مصالح در دستور کار قرار گرفت. حفر گمانه ۵۰ متری مربوط به ایستگاه لرزه نگاری منطقه ۱۵ در شهریور ماه سال گذشته به اتمام رسید و در حال حاضر نیز عملیات حفاری گمانه‌های ۵۰ متری ایستگاه‌های لرزه نگاری مناطق ۱، ۴ و ۱۸ در حال انجام است. پیش بینی می‌شود کار حفر این گمانه‌ها به زودی نهایی شده و حفاری گمانه ۱۰۰ متری پروژه ایستگاه لرزه نگاری بوستان نهج البلاغه نیز در آینده نزدیک آغاز شود.

به گفته رئیس مرکز مطالعات ژئوتکنیک و مقاومت مصالح، نصب لرزه نگارها در اعماق ۵۰ و ۱۰۰ متری که راهکاری جهت نزدیکی به سنگ بستر برای دریافت بهتر امواج زمین لرزه‌ها و دریافت زمین لرزه‌های با بزرگای کم است، نیازمند چاه‌هایی (گمانه‌هایی) مناسب با بالاترین استاندارد ممکن حفاری است. لذا حفاری گمانه‌های مذکور با توجه به تجهیزات و قابلیت‌های فنی مرکز مطالعات ژئوتکنیک و مقاومت مصالح شهرداری تهران، به این مرکز واگذار شده است.

حفر گمانه ۵۰ متری مربوط به ایستگاه لرزه نگاری واقع در منطقه ۱۵، شهریور ماه سال گذشته پایان یافت و نصب و راه اندازی ابزار لرزه نگاری و تجهیزات مربوطه نیز در دی ماه همان سال به سرانجام رسید. در نهایت ایستگاه فوق به صورت رسمی در تاریخ اسفندماه سال ۱۴۰۰ افتتاح شد و داده‌های آن به صورت برخط (آنلاین) در حال ثبت و ارزیابی است.

کد خبر 5465126

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران دانشگاه تهران مرکز لرزه نگاری کشور شهرداری تهران شورای شهر تهران آلودگی هوا شهر تهران شرکت کنترل کیفیت هوای تهران سازمان تامین اجتماعی گرد و خاک پلیس راهور سازمان محیط زیست غلامحسین محسنی اژه ای قوه قضاییه علیرضا زاکانی سازمان هواشناسی بهزیستی مرکز مطالعات ژئوتکنیک و مقاومت مصالح حفاری گمانه لرزه نگاری شهر تهران ۵۰ متری لرزه ها گسل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۱۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابه‌‌جایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ هادی زند از جابه‌جایی ۴۰ هزارو ۳۰۰ نفر از تماشاگران مسابقه فوتبال پرسپولیس و فولاد مبارکه سپاهان با این ناوگان خبر داد و درباره میزان جابه‌جایی مسافر توسط شبکه مترو تهران و حومه در این مسابقه گفت: ایستگاه ورزشگاه آزادی در خط پنج مترو چهارشنبه ۱۲اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مجموع رفت و برگشت پذیرای ۴۰هزارو ۳۰۰تماشاگر فوتبال بود.

وی افزود: در ساعات قبل از شروع بازی ۱۷هزار نفر با مترو به مجموعه ورزشی آزادی انتقال داده شدند و بعد از پایان این مسابقه نیز ۲۳هزارو ۳۰۰ نفر از تماشاگران به این ایستگاه مراجعه و از طریق مترو به ایستگاه تهران (صادقیه) و ایستگاه گلشهر منتقل شدند.

زند خاطرنشان کرد: با توجه به استقبال مسافری و به منظور رفاه بیشتر تماشاگران و مسافران علاوه بر قطار‌های برنامه ریزی شده ۴ حرکت فوق‌العاده نیز اعزام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوای مشهد ۱۴ اردیبهشت ماه، سالم است
  • یک کشته و زخمی در برخورد مرگبار کامیون با پژو پارس در نزدیکی مشهد
  • جابه‌‌جایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • زمین‌لرزه ۴.۷ ریشتری فاریاب کرمان خسارتی نداشت
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ مترو تهران اعلام شد
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران اعلام شد
  • عملیات حفاری خط ۱۰ متروی تهران
  • وضعیت بازار اجاره مسکن در جنوب تهران
  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند